VVS Trading
Hele Danmarks
leverandør af
VVS-ARTIKLER

AKTUELT

Vejledninger
og manualer

Se vores monterings-
vejledninger
Find forhandler
Se hvem, der er
forhandler af vores
produkter.

Det er let at vælge den rigtige vandsparer

Farven indikerer, hvor stor vandgennemstrømning vandsparen tillader ved 3 bar vandtryk. Det er det mest almindelige vandtryk.

Mørk grøn: 3 liter/min*:
Til håndvaske og andre tapsteder, hvor behovet er en mindre vandmængde i kortere tid. Eksempelvis tandbørstning og vask af hænder. Kan også anvendes til køkken, det tager så blot lidt længere tid at fylde en kande eller gryde.Lys grøn: 6 liter/min*:
Til håndvaske, hvor der er behov for lidt mere vand, evt. til at fylde vasken lidt hurtigere. Og til køkkenvaske, hvor der er behov, for en jævn vandstrøm til almindelig brug. Kan også bruges til bryggers, det tager så blot lidt længere tid at fylde en spand.Orange: 9 liter/min*:
Til køkken- og bryggersvaske, hvor der er behov for større vandmængder på kort tid. Eksempelvis, hvor der ofte fyldes vand i kander, fade eller spande.Blå: Sæt med en af hver: 3, 6 og 9 liter vandsparer luftblander.


*Almindelige luftblandere tillader gennemløb af op til 12 liter rent drikkevand pr. minut, ved 3 bar vandtryk, som er almindeligt. Ved at skifte til en vandsparer mindskes forbruget af rent drikkevand. Hvor meget vand der spares afhænger af hvilken vandsparer der vælges, 3, 6 eller 9 liter. Hvor mange penge man sparer anhænger af hvor man bor fordi vand- og energipriserne er forskellige, men det vigtige er jo også at spare på vores rene drikkevand. Hver person forbruger min. 40-50.000 liter rent vand om året, ca. 1/3 af dette er varmt vand. Det betyder at der er mange penge at spare på vand og energi til opvarmning af varmt vand.

Brug en vandpumpetang eller skiftenøgle. Pas på ikke at ridse forkromningen, eller brug den blå nøgle.

VVS Trading, Ellegårdvej 30, DK-6400 Sønderborg, tlf. 74 43 02 00, info@vvs-trading.dk