Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrerækker:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Försök igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

09-11-2023

ADORA® EXIGO UP termostatarmatur

🚿 Oplev ADORA® EXIGO UP termostatarmatur, en gammel klassiker! 🚿

 

Vi er glade for at kunne præsentere ADORA® EXIGO UP termostatarmatur, et tidløst stykke konstrueret af de bedste komponenter og med et enestående udseende. ✨

 

✅ Sikkerhed først: Med et integreret sikkerhedsstop ved 38° sikrer ADORA® EXIGO UP, at du kan nyde brusebadet uden at bekymre dig om skoldningsulykker.

 

💧 Miljøvenlig: ADORA® EXIGO UP termostatarmatur er udstyret med koldtvandsstart og ECO Stop-teknologi, så du kan spare på vandet uden at gå på kompromis med din komfort. Derudover kommer den med en vandbesparende indsats på 22 l/min.

 

🌡 Præcisionsydelse: Takket være den indbyggede Vernet-termostatenhed får du en præcis og stabil blandet vandtemperatur med dens dobbelte flowkontrolfunktion.

 

⚙ Alsidig pasform: Med både et 1/2" og 3/4" opadgående indløb til vandkilden kan termostatblanderen tilpasses til dine behov.

 

🎇 Stilfuldt design: EXIGO UP’ forkromede, minimalistiske og stilfulde look tilføjer sofistikering til ethvert badeværelse. Dens ergonomiske greb tillader en nem regulering af temperatur og vandgennemstrømning, hvilket sikrer, at du kan nyde et skræddersyet og behageligt brusebad hver gang. Armaturet inkluderer matchende rosetter, filterpakninger og ekstra gummipakninger.

 

💯 Troværdig forsikring: ADORA® står ved kvaliteten af ​​deres produkter og tilbyder 10 års garanti mod dryp og fabrikationsfejl.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript